Yhteystiedot

Henriikka Kerman-Heikkinen
Karhutie 5
88470 Kontiomäki

henriikka.kerman(at)hotmail.com
puhelin : +358 (0) 404103503

Viimeisimmät päivitykset

16.10.2021

Uusi nimi päivitetty, Muistoissa sivua päivitetty

16.12.2020

Päivitetty Koirat, Ukon sekä muistoissa -sivuja ja luotu Otsolle sivu

18.8.2018

Etusivua ja Pentuja-sivua päivitetty

25.7.2018

Pentuja - sivut päivitetty.

13.4.2018

Ukon ja Aavan sivuille lisätty terveystutkimus tulokset. Ukon näyttely arvostelut täytetty.

4.3.2018

Lisätty pentuesuunnitelma ja muokkailtu vähän kaikkia sivuja.

14.10.2017

Pentueet, Ukon ja Koirat -sivuja päivitetty

8.1.2017

Luotu Kreikan jumalat pentueen sivu Pentueet linkin alalinkiksi

18.12.2016

Päivitetty pentuja -sivua. Pennut ovat syntyneet
4.12.2016

Päivitetty pentuja- sivua

31.10.2016

Päivitetty Ukon-, pentuja ja etusivua

1.10.2016

Pentuja sivuja päivitetty

30.9.2016

Päivitetty pentuja sivua ja luotu muistoissa sivu

21.7.2016

Luotu astrologia pentueelle omat sivut. Päivitelty kasvattaja sivua

2.6.2016

Päivitetty Ukon sivuja

21.1.2016

Päivitelty vähän jokaista sivua.

Uutiset 2015

24.5.2015

Aikaa on kulunut ja pennutkin ovat lähteneet kohti uusia koteja. Kaikki pennut sai rakastavat hyvät kodin ja pennuista neljä jäi Kajaaniin, joten päästään näkemäänkin. Mystin kanssa elämä onkin nyt parin viikon kanssa ollut vähän huonompaa. Viime viikolla kävimme Mystin kanssa eläinlääkärissä, kun Mysti rupesi ontumaan. Eläinlääkäri tutki Mystin ja otti kuvat selästä, polvista ja lonkista. Selän ja polvien kuvat oli ihan kunnossa, mutta Mystin huonompi lonkka oli kuvissa todella pahan näköinen. Aloitettiin sitten Mystille tulehduskipulääke kuuri, jotta saadaan tulehdus pois. Kävin myöskin Mystille ostamassa Nivelille tarkoitettua ravinnetta. No tällä viikolla tulimme torstaina iltana Hillan ja Ukon kanssa metsästä kotiin ja rupesin sitten Mystiä silittelemään ja huomasin että Mystin pyllykarvat oli ihan marjapuuron värisessä limassa. Siitäpä sitten soitto päivystävälle eläinlääkärille ja sitten hirmuista vauhtia kohti Sotkamoa eläinlääkärin päivystykseen. Mystille todettiin märkäkohtu ja sitten päädyimme yhdessä eläinlääkärin kanssa siihen että Mysti leikataan heti. Nyt Mysti voi jo paremmin, ruoka maistuu ja onko virkeämpi.  Tähän pariin viikkoon on mahtunut niin paljon surua ja huolta, mutta onneksi nuo spanielit sitten osaa omalla törttöilyllään piristää omistajan elämää, vaikka suuri huoli Mystistä onkin.

1.3.2015

Pennut ovat jo yhden viikon ikäisiä. Pennut ovat todella terhakkaita ja liikkuvaisia. Pieni tyttökin on hyvää vauhtia ottamassa veljiään ja siskoa kiinni ja suurin ruokahalu pennuista on juurikin tällä pikkuisella tytteröllä. Hilla hoitaa pentujaan todella hyvin ja neljä ensimmäistää päivää menikin niin että Hilla piti pannasta viedä ulos, koska muuten ei Hilla lähtenyt pois pentujen luolta, nyt kuitenkin Hilla jo nousee suosiolla laatikosta ulkoilemaan pelkällä kutsulla. Tässä kova suunnittelu pentupaketteihin ja hankinnat edessä. Innolla seuraan pentujen kasvua. Pennuista kolme urosta on vielä vailla rakastavaa kotia. Sijoitan yhden uroksista mikäli löydän yhteistyökykyisen ja hyvän sijoituskodin. 

Uutiset 2013-2014

28.12.2014

Vuosi alkaa lähennellä loppuaan. Käväisimme Ukon ja Ukon siskon Helmin kanssa joulukuun alussa Helsingissä näyttelyssä. Ukko Sai lauantaina ERI:n ja oli luokassaan toinen ja Helmi sai myöskin erin ja oli luokassaan ensimmäinen ja sai HeJW-14 tittelin ja sitten myöskin neitonen sai vara sertin. Sunnuntaina Ukko ja Helmi molemmat saivat EH2 tulokset. Ukon kanssa tässä ollaan massaa kerrytelty  tamminäyttelyä varten. Hillan juoksutkin alkoivat kun palasimme Helsingistä. Hilla pääsikin sitten Melalahteen hoitoon ja samalla treffeille Lievenin kanssa. Lieven astuikin Hillan ja nyt jännitetäänkin tammikuun loppuun, jolloin Hilla Ultrataan, että onkos sieltä tulossa pikku spanieleita pitkän tauon jälkeen.

 

 

27.8.2014

Kuulumisia muutamalta kuukaudelta. Olen pitänyt aikalailla hiljaiseloa koirarintamalla. Työni vuoksi tämän vuoden näyttelyt ovat jääneet vähäisiksi. Kotona koirien kanssa touhuilen ja Ukon kanssa aloitettiin pentukurssi pari viikkoa sitten. Ukko on todella oppivainen ja saikin kehuja kun ottaa niin hienosti kontaktia. Ukosta on kasvamassa todella komea nuori mies. Ukon kanssa ollaan jo vähän harjoiteltu uimista ja noutoa tulevia metsästys syksyjä varten. Ja hyvin poika onkin oppinut ja reippaasti noutanut ja uinut. Myöskin nuori yhteisomistuksessa oleva eestikki Helka on aloittanut ajokoulutuksen ja helka ottikin paripäivää sitten pienen ajopätkän. Helkastakin on kasvamassa kovaa vauhtia isotyttö. Ransun kanssa kävimme pari viikkoa sitten Ristijärvellä ryhmänäyttelyssä ja sieltä saatiinkin sitten se viimeinen serti. Nyt olisi vielä Ransun kansas taipparit niin herra olisi valio. Ensi kesälle jääpi taipparit. Hillalle olen suunnitellut pentuetta ensi vuoden puolelle. 


27.3.2014

Kuulumisia viimeiseltä kuukaudelta. Hilla, Ransu ja Mocha kävivät maaliskuun alussa silmätarkastuksessa ja Hilla ja Ransulla oli terveet silmät ja Mochalla todettiin toisessa silmässä kortikaalinen katarakta eli suomeksi harmaa kaihi. Käytimme myöskin Hillan ja Ransun lonkka kuvissa tässä kuussa ja tänään sain tiedon että Hillalla on A/A lonkat ja Ransulla C/B lonkat. eli molemmilla on terveet lonkat =) Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia haasteita ja kohti kevättä. =)


23.2.2014

Aivan mahtavia uutisia tämän vuoden alkuun. Tyyne( Taliesin's Selene) on käynyt lonkka- ja kyynärkuvissa ja todettu A/A lonkkaiseksi ja kyynärät olivat 0/0. Aivan mahtavia uutisia. Sitten seuraavaksi jännätään muiden sisarusten terveystuloksia.

 

11.12.2013


Kotisivut on avattu, sivut ovat vielä keskeneräiset, mutta pyrin saamaan ne valmiiksi mahdollisimman pian.